Velkommen til Haugaland Takst AS


Haugaland Takst AS er en uavhengig kunnskapsbedrift som utfører takstoppdrag for private, bedrifter og det offentlige. Bruk en profesjonell og uavhengig takstmann!

Haugaland Takst utfører takstoppdrag på hele Haugaland i Nord Rogaland og Sunnhordland, og er tilsluttet NITO Takst som er Norges største organisasjon for takstingeniører. Alle medlemsbedriftene er forpliktet til å være forsikret og må følge organisasjonens etiske regler. I tillegg til å være takstingeniører og byggmester.

Har du spørsmål? Prat med vår ekspert.

Arne Hallquist ble byggmester i 1993 og har 30 års bransjeerfaring. Medlem av NITO Takst - som er Norges største organisasjon for takstingeniører.

Takstingeniørene har gjennomført NITO Takst sin grunnopplæring i samarbeid med Universitetet i Stavanger og er forpliktet etter instrukser og etiske regler. NITO Takst har obligatorisk etterutdanning for å holde medlemmene faglig oppdatert. Medlemskapet gir takstingeniørene tilgang og tilknytning til et godt gjennomarbeidet system for kvalitetssikring ved utøvelse av yrket som takstmann.


Våre partnere

© 2015 Haugalandtakst - Vi hjelper deg med taksering. Alle Rettigheter Reservert. HMCdesign